ulysses design

 

 

marion van der eem

 

 

 

Biografie

Marion studeerde Communicatie Wetenschap in Nijmegen in haar jongere jaren, reisde , na een aantal banen in belgië en nederland, veel in haar twintiger jaren, importeerde mooie producten uit Azië, vulde dit assortiment aan met zelfgemaakte kleren en andere zelfgemaakte producten en verkocht dit op markten en festivals tot 2007. In 2001 werd ze zwanger van haar eerste zoon, startte de studie Chinese geneeskunde en begon met het beoefenen van yoga.
In deze tijd groeide haar gevoeligheid en vooral het bewustzijn daarvan en ze begon steeds meer beelden te ervaren in haar innerlijke wereld. Het lezen over symbolen, boedhisme, taoïsme, yoga filosofieën en andere religies, het wonen in de bossen van groesbeek sinds 2007 en het werken met mensen in haar praktijk voor Chinese massage en acupunctuur, deden de behoefte ontstaan om alle innerlijke beelden om te zetten naar iets zichtbaars voor anderen. Ze begon met schilderen en leerde zichzelf werken met illustratieprogramma's op de computer.
Haar plaatjes gaan over schoonheid, overvloed, positiviteit, levenslessen en het vergroten van het bewustzijn van jezelf en daarmee van de wereld.

"Leef zo dicht mogelijk bij jezelf en leer jezelf kennen, steeds een beetje meer. Oordeel niet, wees integer en mild, naar jezelf en alles om je heen. Leef je leven vol en haal alles eruit wat er in zit. Durf buiten de gebaande paden te denken en creëer je eigen leven en werkelijkheid; maak het zo mooi als je kan. Leer van de moeilijke situaties die je tegenkomt in je leven, ook al lijken ze vaak niet eerlijk, logisch of zinvol in het moment. Lees de signalen die je krijgt in je leven en maak ruimte voor je intuïtie om te groeien en stromen.
Wees zoveel mogelijk in het moment, adem...verbaas jezelf....heb lief....en vooral; hou van jezelf, omarm jezelf en zie en voel hoe goed je bent, hoeveel kwaliteiten je hebt en besef waar je blij van wordt. Vandaaruit creëer je jouw beste zelf en kun je jouw bijdrage leveren aan de wereld .....als je wilt...."

  

gipsy
 
sunset erchigaga

E: marion@ulysses-design.nl

Marion van der Eem

T: (0031-0)6-18124956

© 2014 Ulysses Design