ulysses design

sacred geometry

seahorse

ammoniet

jugendstil

Inspiratie

Kleuren, vormen en symbolen hebben allemaal een eigen trilling en uitwerking. Ze kunnen een sterke invloed hebben op je gemoedstoestand, je gezondheid en je bewustzijn. Als je open kan staan voor deze trillingen/frequenties en je kan ze toelaten in jouw systeem, dan kan je ze inzetten als hulp op jouw pad om je gezondheid in stand te houden of te verbeteren, je bewustzijn te vergroten, je te inspireren, met je emoties om te gaan, je algehele welzijn te vergroten, jouw trillingsniveau te verhogen.

Kleuren en vormen kun je bijvoorbeeld in je huis aanbrengen om de sfeer en energie te creëren die je fijn vindt: gezelligheid, veiligheid, energie of juist ontspanning en rust, inspiratie, nieuwe ideeën...
Ook kun je vormen en kleuren op je lichaam dragen in de vorm van bijvoorbeeld kleding, sieraden en amuletten, om je te verbinden met specifieke frequenties en energie.
Een andere manier is het simpelweg kijken naar bepaalde vormen en kleuren en combinaties daarvan om je te verbinden met verschillende soorten trillingen. De "magische kaarten met een verhaal" kunnen op deze manier gebruikt worden.

De kaarten/illustraties zijn ontworpen door Marion van der Eem en zijn een mengeling van intuïtieve beelden, oeroude en nieuwere symbolen en decoraties, aardse vormen uit de natuur, vormen uit de heilige geometrie en graancirkels, gecombineerd met veel speelsheid en kleurgevoel. Het zijn krachtige plaatjes die een verhaal/ervaring en daarbij behorende trilling visualiseren.
Het verhaal dat bij de kaarten hoort kan een leidraad zijn, maar neem de tijd om een plaatje te bekijken, in je op te nemen en door te laten dringen. Dan ontstaat er samen met jou weer een heel nieuwe bijzondere trilling.

Net zoals je lucht en zuurstof heel bewust kan inademen en naar alle delen en cellen van je lichaam kan sturen, zo kan je de energie van deze illustraties in je opnemen via je ogen en adem en in jezelf laten zakken. Kijk ernaar, speel ermee, probeer te voelen wat er in jezelf gebeurt. Het zijn niet direct aardverschuivingen die je zult waarnemen. Het gaat om heel subtiele gewaarwordingen en gevoelens, om het verhogen van je eigen trilling.......
Het gaat allemaal om het vergroten van jouw BewustZijn.


art deco

 

waterkristal

 

metatron's cube

 

parrot mojo

E: marion@ulysses-design.nl

Marion van der Eem

T: (0031-0)6-18124956

© 2014 Ulysses Design